Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Friskis&Svettis

Av Clara Olsson - 8 januari 2010 12:21

   Friskis&Svettis är en ideell förening med ett stort utbud av träning. De erbjuder över 100 olika pass i veckan, passens intensitet varier vilket betyder att det finns någonting för alla. Beroende på dina mål och målsättning kan du anpassa din träning på ett väldigt bra och roligt sätt. Till Friskis&Svettis kan du komma som du är och genom rörelseglädje kan du nå dina mål, samtidigt som du har fruktansvärt roligt. Utöver alla olika pass så finns det även ett stort och fräscht gym, som är hela 850 kvadratmeter stort.

 

Det här är Friskis&Svettis:

 

  • Andra pass: Friskis&Svettis har ett jätte stort utbud av träningspass. Intensiteten varierar på passen vilket betyder att det finns någonting för alla. Friskis&Svettis erbjuder bl.a Jympa med olika intensiteter, Spinning med olika intensiteter, Skivstång, Aerobics, Step, Yoga, Dans, Ki box samt Afrikansk dans. Du hittar den hela listan på pass på Friskis&Svettis hemsida.
  • Omklädningsrum: Friskis&Svettis har stora, rymliga och otroligt fräscha omklädningsrum.
  • Kiosk: I receptionen hittar du en mindre kiosk som erbjuder mackor, youghurt, juicer, frukt samt energibars. Perfekt för dig som behöver fylla på med lite energi för eller efter träningen.
  • Tv/musik: Under alla passen spelas musik som passar till den intensiteten som råder. I gymmet spelas alltid musik.
  • Passar dig som: På grund av Friskis&Svettis otroligt stora utbud av träning så finns det någonting för alla. Även om du är nybörjare eller erfaren och söker utmaning kan du få svettas loss ordentligt på Friskis&Svettis, efter dina egna förutsättningar. Alla är välkomna precis som dem är!
  • Övrigt: I omklädningsrummet finns bastu.

     

        

 

Intervju med Andrè Höglund

Gyminstruktör på Friskis&Svettis    

 

 

 

Utbildning: Andrè har genomgått Friskis&Svettis egna utbildningar som innehåller steg 1, steg 2 och steg 3 och alla dessa stegen innehåller olika delar och ger därför en bra helhet. André har även gått en personlig tränarutbildning.

 

Erfarenhet: Andrè har jobbat som instruktör sedan 2003 och har sedan den 1:a juni 2009 arbetat som gyminstruktör på Friskis&Svettis i Örebro.

 

Genomsnittsåldern: Andrè anser att det är väldigt svårt att säga en genomsnittsålder på medlemmarna på gymmet. Han säger att den är väldigt blandad och att åldrarna varierar mellan 16-75 år.

 

Utrustning: Den äldsta utrustningen är 7 år gammal och den utrustningen utgör ca en tredjedel av all utrustningen. De resterande två tredjedelarna av utrustningen är ca 0-2 år gamla, väldigt nya med andra ord. Friskis&Svettis använder sig av tre olika märken på sin utrustning: Techo gym, Life fitness och Precore.

 

Vad erbjuder ni era medlemmar? Andrè berättar att Friskis&Svettis erbjuder upp till 100 olika pass i veckan, samt olika instruktioner i gymmet - grundinstruktion, fortsättningsinstruktion samt avancerad instruktion beroende på vilken målsättning du har. De erbjuder även maskinvisning för större grupper samt cirkel träning som är en styrketräning i gymmet för grupper.

 

Intervju med Shilan Atrushi

Medlem på gymmet

 

Servie: Servicen är bra.

 

Pris: Shilan berättar att hon tycker att priset är kanon bra.

 

Stämning: Stämningen är okej.

 

Utrustning: Shilan tycker att utrustningen är bra och att det finns många bra maskiner. Hon påpekar dock att det efter klockan sex på kvällen nästan är omöjligt att träna eftersom att de då är väldigt mycket folk.

 

Öppetider: Öppetiderna är bra och det är bra att det är bra med de nya öppetiderna, då man kan träna ännu tidigare på morgonen då det inte är så mycket folk.

 

Personalen: Enligt Shilan är personel okej.

 

Öppetider:

Mån 06.30-21.30

Tis 09.00-21.20

Ons 06.30-21.30

Tor 09.00-21.30

Fre 06.30-21.30

Lör 09.30-17.00

Sön 11.00-20.30

             

Priser och det fulla utbudet hittar du på Friskis&Svettis hemsida som du kommer till via länken nedan.

 

http://web.friskissvettis.se/default.aspx?mid=2570

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Clara Olsson - 8 mars 2010 12:29

Har du någon gång snurrat omkring på olika gym och aldrig riktig känt dig hemma?Du behöver inte känna dig ensam. Att hitta ett gym som passar dig själv är inte så lätt som man kan tro. Det är många faktorer som ska spela in...Därför är syftet med d...

Av Clara Olsson - 8 mars 2010 11:54

Aspholmens Wellnessclub är ett exlusivt gym på Aspholmen. Gymmet är i toppskick sedan en nyinflyttning. Till förfogande finns även relaxavdelning,solarium, uppehållsrum för barn, cirkelträning och självklart ett gym.   Det här är Aspholmens...

Av Clara Olsson - 2 mars 2010 09:32

  Ökk ligger på nedersta plan i Idrottshuset bredvid Behrn Arena och Eyrabadet. ÖKK är ett gym för dig som vill bygga muskler men som även vill träna upp din kondition. ÖKK är även ett gym för föreningar då många av dessa lägger upp sina träningar ...

Av Clara Olsson - 2 mars 2010 09:31

     Team Powerlifting är ett gym beläget i centrala Örebro. Närmare bestämt i SR- huset bakom tågstationen. Ett gym med kamratlig och gemenskaplig atmosfär som i första hand inte strävar efter så mycket kunder som möjligt. Man jobbar istället fö...

Av Clara Olsson - 2 mars 2010 09:27

Nautlius Eyra är ett otroligt fräscht gym med närhet till vattenmiljö. Nautlius Eyra erbjuder sina kunder en trivsam träningsmiljö samt tillgång till personlig tränare. Söker man mer spänning kan Nautlius Eyra erbjuda sina kunder Aquabique-spinning i...

Presentation

Vi är tre tjejer vid namn Clara, Matilda och Pernilla från Virginska skolan i Örebro. Vi går i årskurs tre på Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning Idrott. Under större delen av detta år jobbar vi med ett så kallat projektarbete där vi tre valt

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards